A Cobra Szoftverbörze nap

kiállítói és exkluzív, egynapos ajánlatai, kedvezményei

Cobra Computer Kft.

Exkluzív, egynapos ajánlatunk:
70%-os kedvezmény az alábbi szoftverek 2013.09.27-én történő megrendelés esetén:

1986 évtől - a 27 éves megalakulás óta - a Cobra Computer Kft. fő szakterülete irodai, elsősorban a pénzügyi/számviteli  és kereskedelmi munkát támogató programok fejlesztése, értékesítése, és támogatása.

Sikereink, amire büszkék vagyunk: Cégünk 1988-ban az elsők között jelent meg a magyarországi piacon ügyviteli szoftverrel, mely még DOS alatt futott. Ez a termékünk, CobraContoPusz több mint 2.000 vállalkozás ügyviteli munkáját segítette és kialakította a CobraConto márkát. 1996-ban került piacra Windows alatt futó termékeink (CobraContoWin+ ügyviteli program, és CobraContoLight számlázó program), melyek 16 éves pályafutásuk alatt 10.000 példányban került bevezetésre. 2012 évben piacra került az előző rendszerünket leváltó, új termékünk a CobraConto.NET ügyviteli termékünk, amelyet már az első évben 400 cég megvásárolt és azok több ezer felhasználója használja. Termékkínálatunkat tovább bővítettük CRM rendszerrel, illetve bér- és munkaügyi, SMS küldő programokkal, hogy teljes irodai megoldást tudjunk kínálni. Több közép- és felsőoktatási intézmény az ügyviteli szoftverünk segítségével oktat.

További weboldalaink:

Magyar Telekom Nyrt.

Exkluzív, egynapos ajánlatunk:
A Telekom a konferencia résztvevőinek 1 hónap ingyenes kipróbálási lehetőséget ajánl fel virtuális szerverszolgáltatásra.

A Magyar Telekom Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója, amely a telekommunikációs és infokommunikációs (ICT) szolgáltatások teljes skáláját nyújtja, beleértve a vezetékes és mobil telefonos, az adatátviteli és nem hangalapú, valamint az informatikai és rendszerintegrációs szolgáltatásokat. További információk a www.telekom.hu weboldalon találhatók.

Porsche Finance Group Hungary

Exkluzív, egynapos ajánlatunk:
Kiállítás napján a Porsche Pénzügyi Csoport standján történő ajánlatkérési regisztráció esetén operatív lízing ajánlat esetében elengedjük az adminisztrációs díjat a teljes futamidőre, pénzügyi lízing esetén pedig 2 év ingyen Casco-t biztosítunk (min. futamidő 48 hónap).

Flottafinanszírozás / Bérlet / Flottakezelés: A Porsche Lízing és Szolgáltató Kft. 1993-ban került megalapításra. Alapítója Porsche Bank AG (100 %-os tulajdonos).Társaságunk alaptevékenysége körében operatív lízing konstrukcióban biztosít bérlet és teljes körű flottakezelési szolgáltatást a Volkswagen Csoport valamennyi márkájára (Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Porsche), új és használt gépjárművekre, valamint valamennyi Magyarországon forgalmazott egyéb új és használt személy- és kishaszongépjárműre.A Porsche Lízing és Szolgáltató Kft. szorosan együttműködik a jelentős flotta márkák magyarországi importőreivel és több mint 250 gépjármű márkakereskedővel.

Hitel: A Porsche Bank Zrt. 1994-ben kezdte meg működését, mint kizárólag autófinanszírozásra szakosodott pénzintézet. A bank tulajdonosa 100%-ban az osztrák Porsche Bank AG, amely 2011-ben ünnepelte fennállásának 45. évfordulóját. A Porsche Bank Zrt. a magyarországi Porsche-pénzügyi csoport tagja. A Porsche Bank Zrt. alaptevékenysége körében elsősorban magánszemélyeknek és gazdasági társaságoknak nyújt hitelt új és használt gépjárművek vásárlásához, illetve egyéb pénzintézeti tevékenységet is végez (számlavezetés, betét). A finanszírozott márkák: Volkswagen, Seat, Skoda , Audi, Porsche (új autók esetében). A Porsche Bank Zrt. szorosan együttműködik a Volkswagen, a Seat, a Skoda, az Audi, és a Porsche márkák magyarországi importőrével, a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft.-vel és több mint 150 gépjármű márkakereskedővel.

Biztosítás / Kárrendezés: Az ügyfelek teljes kiszolgálása érdekében a Porsche Biztosítási Alkusz Kft. a legnagyobb biztosítók casco- és kötelező biztosításait ajánlja. 2007-ben Porsche Bank AG, Ausztria meglapította saját biztosítási cégének fiók vállalatát Magyarországon Porsche Versicherung néven, a teljes körű Casco biztosítási szolgáltatást kínálva kereskedői beruházásokhoz, valamint gépjárművekre, magánszemélyektől a vállalkozásig egyaránt.

Adatkocka Kft.

Exkluzív egynapos ajánlatunk:
Azok a vállalkozások, akik 2013.09.27-én megrendelik az adatmentési szolgáltatásunkat, azok 24 hónapig - tulajdonjog átruházása nélkül – használhatják az adatkockát mentésre, térítésmentesen, vásárlás nélkül, majd 24 hónapos szolgáltatás előfizetést követően az adatkocka tulajdonjogát is megkapja ajándékba. Hűség vállalása az akció keretében nem szükséges, azaz bármikor lemondhatja a szolgáltatást.

Az Adatkocka egy három az egyben megoldás, amely folyamatosan gondoskodik az Ön cége elektronikus adatainak biztonságáról. Legyen szó adatvesztésről, lopásról, az adatok illetéktelenektől való megvédéséről, az Adatkocka tökéletes megoldás. Az Adatkocka biztonságos file szerver az Ön irodájában, amely titkosítottan tárolja az adatokat, és automatikusan biztonsági másolatot is készít a csak Ön által visszafejthető titkosított adatokról. További információ: www.adatkocka.hu

Marketing112

Exkluzív, egynapos ajánlatunk:
Miklovicz Norbert "Meggyőzés, Befolyásolás, Manipuláció" c. könyve kedvezményesen előrendelhető.

A Marketing112 a hazai kis- és középvállalkozások marketingtervezője, meghatározó marketing tanácsadó vállalkozás a magyar piacon. A Marketing112 ügynökségként a marketingtervezést, a marketing stratégia kialakítását tűzte ki fő profiljául, de a promóciók lebonyolításától kezdve a Facebook alkalmazások elkészítéséig széleskörűen nyújtanak szolgáltatásokat.

Grenkeleasing Magyarország Kft.

Exkluzív, egynapos ajánlatunk:
Szerződéskötési díj elengedése. (végleges döntés a szerződéskötésről bonitás vizsgálat után)

Európa egyik legnagyobb, pénzintézettől és gyártótól független kis értékű informatikai és telekommunikációs eszközök finanszírozója. 35 éves múltra visszatekintő frankfurti tőzsdén jegyzett cég, saját banki háttérrel. Jelenleg 20 európai országon belül, több mint 50 irodában vagyunk jelen. 2012-es üzleti évben a Grenke csoport kihelyezése meghaladta az 1 mrd EUR-t.

GF Faktor Zrt.

Exkluzív, egynapos ajánlatunk:
Az előadáson részt vett partnerek részére, díjmentes a faktorlimithez kapcsolódó bevizsgálás és a szerződéskötés.

A GF Faktor Zrt. 2012 decemberében kezdte üzleti tevékenységét Magyarországon. Cégünk a német GRENKE pénzügyi cégcsoport több, mint 30 éves nemzetközi és 6 éves hazai piaci tapasztalatát tudja maga mögött. Cégünknek rendelkezésére áll a GRENKE cégcsoport által a német és svájci ügyfelek kiszolgálására kifejlesztett és sikeresen alkalmazott professzionális faktoring és követelés-menedzsment rendszere, mellyel a hazai partnereinknek is a rendelkezésére állunk.

WEBandGO Web Design

Exkluzív, egynapos ajánlatunk:
25.000 Ft értékű kedvezményt, valamint céges Facebook profiljának, továbbá új weboldal mobilverziójának ingyenes elkészítését is biztosítjuk, amennyiben weboldal kivitelezésre, és/vagy kulcsszavas keresőoptimalizálásra, illetve Google Adwords hirdetési kampány menedzselés szolgáltatásra ajánlatkérési regisztrációt ad le a kiállítás napján a WEBandGO Web Design asztalánál.

A WEBandGO Web Design weboldalak grafikai tervezésével, programozásával, weboptimalizálásával, keresőmarketinggel, kulcsszavas keresőoptimalizálással és Google Adwords hirdetési kampányok, Facebook megjelenések kivitelezésével, menedzselésével, továbbá webhosting, tárhely- és domain szolgáltatás biztosításával foglalkozik.
1996 óta dolgozunk vállalkozóként reklám és marketing területen. Saját közterületi reklámplakátok kivitelezésével, reklámfelületei bérbeadásával , majd hagyományos „offline” reklámügynökségként grafikai tervezéssel, nyomdai előkészítéssel, kivitelezéssel, hirdetésszervezéssel és médiafoglalással, reklámkampányok teljes körű megtervezésével és kivitelezésével foglalkoztunk.
Ügyfeleink közé tartoztak pl. a Chemol Travel, Hunguest Travel, IBUSZ, OMV, BILLA, Vasedény, Suzuki márkakereskedések, stb.).
2001-től kezdve tértünk át fokozatosan az on-line reklám- és marketing szolgáltatások biztosítására, reflektálva a reklámpiaci folyamatokra, az online jelenlét térhódítására.
Kérem, hívjon kérdéseivel, állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken: www.webandgo.hu/kapcsolat

GALAKTIKA Magazin

Exkluzív, egynapos ajánlatunk:
Hirdetési árainkból 60% kedvezményt és + (½ oldal és a fölötti felület esetén) további 12. 000 Ft értékű sci-fi /fantasy könyvválogatást biztosítunk.

A Galaktika magazinról röviden:Magyarország több mint 40 éves múltra visszatekintő egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező kultikus lapja. Magazinunk elnyerte az „Európa Legjobb SCI-FI Magazinja” címet, kiadónk pedig az „Európa Legjobb SCI-FI Kiadója” címet.
Olvasóink száma kb. 45.000 fő. Havonta 10-15 alkalommal lapozzák fel és nemcsak rendszeresen vásárolják, hanem nagyrészt gyűjtik is. Facebook-on közel 8000 fős táborral rendelkezünk. Idén indult a magazin prémium változata (csak előfizetőknek) a Galaktika XL, 200 oldalas terjedelemben.
Célcsoportunk AB státuszú, 79%-ban 18-49 éves, felsőfokú végzettségű, nagyvárosi férfi, aki saját cégében, vagy közép- és felsővezetőként dolgozik.Fő rovataink: tudományos fantasztikus és kortárs irodalom, tudomány és technika hírei, filmek, bemutatók, játékprogramok és alkalmazások, Interjúk a sci-fi legendáival, a jövőt alakító tudósokkal, szakemberekkel. Kiadónk sci-fi könyvkiadással is foglalkozik, és Magyarország leglátogatottabb sci-fi portáljait üzemelteti, mint a www.galaktika.hu és a www.intergalaktika.hu.