Előadók és előadásaik

Rendezvényünk programja

Szoftverbörze szervezője:

Cobra Computer Kft.

Megnyitó 10:00–10:10

Szoftverbörze háziasszonya:

Herczegh Marianna
Cobra Computer Kft. operatív igazgatója10:10–11:05

Bohus Magdolna
MINISOFTORG Kft. ügyvezetője

MiniSzoftOrg Kft. 1993-ban alakult, de munkatársaink már korábban (a személyi jövedelemadó törvény 1988-as vezetésétől) foglalkoztak a bérelszámolás, munkaügyi nyilvántartás számítógépes támogatásával. Az elmúlt 20 évben alapvetően HR rendszereket készítettünk, de több vállalkozásnál dolgoztunk ki és vezettünk be komplex vállalatirányítási rendszert is. Valljuk: a program használója tudja, a legpontosabban milyennek kell lennie egy könnyen használható, áttekinthető, megbízható programnak. Legfőbb célkitűzésünk: a Felhasználó értse, szeresse, használja a programot.

Előadás témája:

 • - Az Mt nyári módosításának átvezetése a CobraMunBér programban.
 • - A táppénz számítás megváltozott szabályai.
 • - Munkaidőkeret, eltérő munkarend kezelése.
 • - Néhány gondolat a CobraMunBér programot kiegészítő alrendszerekről:
 •  • adatátvétel beléptető rendszerből
 •  • munkaszámos rögzítés
 •  • teljesítménybérezés
 •  • táppénz számfejtés
 •  • személyzeti modul stb.
 • - Mi várható 2014-ben?

11:05-11:20

Göncz Mihály
ZyXEL Communications Magyarországi Fióktelephelye, műszaki támogatás

A ZyXEL műszaki szakértőjeként ügyfelek technikai támogatásáért és a hivatalos ZyXEL tanfolyami képzésekért felelős informatikus.

Előadás témája:

A ZyXEL hálózati eszközei és megoldásai, technológiák, IT biztonság:
 • - Tűzfalak a sűrűsödő hálózati veszélyek ellen
 • - Központilag irányítható, nagy lefedettségű, párhuzamos wifi hálózatok költséghatékonyan
 • - Újdonságok otthoni felhasználóknak

11:20-11:30

Kiss Aranka
Grenkeleasing Magyarország Kft. értékesítője

Pár mondat az előadóról

Előadás témája:

Ne vegye, Bérelje

A Grenkeleasing Magyarország Kft. és partnerei egyszerű és gyors ügyintézéssel, rugalmas, személyre szabott bérleti konstrukciókkal várja Önöket!

Őrizze meg likviditását, bízza a beruházást a Grenke -re!


11:30-11:45

Csinos Tibor
GF Faktor Zrt. - értékesítési vezető

Csinos Tibor 41 éves gazdasági mérnök. 1991 óta dolgozik a banki, pénzügyi szektorban, elsősorban vállalatfinanszírozási területen. Banki tapasztatait a Magyar Hitel Banknál, az ABN AMRO Banknál és a K&H banknál szerezte. 2002 óta faktoring területen dolgozik, 10 éven keresztül a Magyar Factor Zrt értékestési vezetője, a GF Faktor Zrt-nek 2012 decembere óta értékesítési vezetője.

Előadás témája:

Faktoring egyszerűen

Az előadás célja, hogy a faktoringról, mint egy dinamikusan felhasználható alternatív finanszírozási eszközről és kapcsolódó speciális szolgáltatásairól rövid áttekintést adjon.

Bemutatásra kerül, hogy az Ön hogyan tud gyorsan és hatékonyan vállalkozásának finanszírozásra új forrásokat bevonni – tárgyi fedezet nélkül! – vevőköveteléseinek faktorálásával. Amennyiben az Ön vevői és potenciális piaca igényli a halasztott fizetésű értékesítést – vagy ennek alkalmazásával tudna további piaci bővülést elérni, akkor az ehhez szükséges pénzügyi és garanciális háttér megteremtéséhez is adunk megoldásokat.


11:45-12:00

Gulyás Zoltán
Magyar Telekom hosting termékmenedzser

Első munkahelyén ipari célszámítógépek tervezésével foglalkozott, majd egy hosszabb athéni és washingtoni kitérő után IT, illetve adatkommunikációs disztribútor cégnél töltött be értékesítői, illetve értékesítési vezetői posztot. 2006-tól a T-Online, T-Com, T-Systems majd végül a Magyar Telekom színeiben a hosting szolgáltatáskör marketing menedzsere. Az itt eltöltött ideje alatt a terület bevétele meghatszorozódott és a Magyar Telekom a hosting piacon vezető szerepet ért el. 2009-ben a Virtualoso projekttel a T-Systems elnyerte a leginnovatívabb nagyvállalat címet, 2011-ben vezetésével megvalósult a legnagyobb hazai szerverköltöztetés projekt.

Előadás témája:

Adatbiztonság, mert Ön megérdemli

A mai korszerű irodától már elválaszthatatlan feladat az IT eszközök és az előállított adatok biztonságos kezelése, üzemeltetése, tárolása.

Az alapos felkészülés ellenére is találkozhatunk olyan akadályokkal, mint az értékes adatok elvesztése, vagy egy számítógéppark beruházási költségeinek az előteremtése. Az előadás ezekre a problémákra ad életszerű megoldási javaslatokat.


12:00-12:45

Szünet, vásár a kiállítóknál

Kedvezményesen vásárolhat....

...


12:45-13:35

Sánta Csaba Viktor
Cobra Computer Kft. értékesítési vezetője

Több mint 20 éve foglalkozom konzulensként partnereinknél az ügyviteli rendszereink integrálásával (CobraContoPlus, CobraContoWin+, CobraConto.Net), bevezetésével, ügyvitelük szervezési feladataival. Ez alatt az idő alatt mérlegképes könyvelői, bérügyintézői képzésen, több ügyfélkapcsolati és értékesítői tréningen is részt vettem, hogy még hatékonyabban tudjam támogatni a vállalkozásokat az optimális munkafolyamataik megszervezésében, sikereik elérésében.

Előadás témája:

Korszerű integrált rendszerek bevezetésének kézzelfogható előnyei a vállalkozások számára:
 • - munkaerő hatékony felhasználása (élőmunka megtakarítása, bérmegtakarítás),
 • - Távmunka, csatolmánykezelés, digitális iratkezelés
 • - Vállalati információs központ kialakítása, hogy ne csak a dolgozók fejében legyen a tudás, a kapcsolatrendszer: Ügyfélkapcsolat-kezelés –CRM, Esemény/feladatkezelő modul hatékony használata
 • - Motorola adatgyűjtő integrációja: beszerzés, rendelésteljesítés hatékonyságnövelője

13:35-13:50

Borók János
Porsche Pénzügyi Csoport, Értékesítési vezető

Alapképzettsége közgazdász, az elmúlt 20 évben autó piac minden területén dolgozott. Autó értékesítőként kezdte, ezt követően VW csoport importőrénél, a Porsche Hungarianál a SEAT márka magyarországi értékesítését és márkakereskedői hálózatának fejlesztését vezette.Gépjármű finanszírozás és fottakezelésben piacvezető LeasePlan csapatában operációs igazgatóként termék és beszállítói háttér fejlesztést irányította.Majd 2004-től a Porsche Pénzügyi Csoport Magyarország értékesítési vezetőjeként finanszírozási, biztosítási és flottakezelési szolgáltatások közvetlen és közvetetett (hálózati) eladásáért felelős.

Előadás témája:

Gépjármű flotta-üzemeltetés optimalizálásának lehetőségei

Előadás röviden végig vezet azon a gondolat / kérdés soron, amin egy vállalkozásnak végig kell, végig kellene mennie, mielőtt az egyik legmagasabb költség elemmel a céges gépjárműpark beszerzésébe kezd. Milyen alapon választok gépjárművet? Hogyan és miért döntök a beszerzés módjáról? Tudom-e , hogy mennyibe kerül a vállalkozásnak egy adott autó használat időtartama alatt? Tettem és milyen kísérletet arra, hogy ezen költségeket optimalizáljam ? …és sikerült ? Pedig 10 cégflottánál 9 esetben van lehetőség megtakarításra!!!


Az előadás betegség miatt elmarad!

Miklovicz Norbert
Marketing112 ügyvezető igazgatója

A magyarországi kis- és középvállalkozások marketingszakértője, a Marketing112 alapítója, az egyik legnépszerűbb marketing szakmai blog (marketing112.hu) szerzője. Vállalkozása fő profilja a marketingtervezés, marketing stratégiák készítése, marketing auditálás. Állandó publikál hazai szaksajtóban, konferenciák - tréningek előadója, és ha kkv marketingről van szó, a média is rendszerint kérdezi véleményéről. Több hazai, piacvezető cég marketing stratégiája fűződik a nevéhez. Hazai kkv-knak szóló üzleti klubok és szakmai lapok elindításában vett részt.

Előadás témája:

Meggyőzés, befolyásolás, manipuláció - marketing pszichológia

Képzelje el: Úgy ül le tárgyalni, hogy tudja mit kell tennie, mit kell mondania ahhoz, hogy akarata szerint alakuljon a tárgyalás. Képzelje el, hogy egy egyeztető megbeszéléskor Ön már olvas az ügyfélből, hogy még meg sem szólalt. Képzelje el, hogy változtat a kommunikációján és az online megjelenésén és jobban kezdenek teljesíteni az üzletei. Hiszi, nem hiszi? Ez tudomány - egy olyan tudomány, amiről mindenki szeretne nagyon sokat tudni, de csak kevesen képesek rá, hogy sikeresen alkalmazzák. Miklovicz Norbert, kkv marketing szakértő, a meggyőző technikák hazai szakértője ebben az előadásban elkalauzol minket a marketing pszichológia sokszor megdöbbentő, ám izgalmas terepére, ahol mindenki azért verseng, hogy az ő termékét vásároljuk meg.


13:50–14:05

Lonkai Márton
Adatkocka marketing vezetője, résztulajdonosa

Cégünk professzionális adatmentési megoldást nyújt kisvállalkozások számára is elérhető áron. Lonkai Márton a cég marketing vezetője, egyben egyik tulajdonosa.

Előadás témája:

Az elektronikus adatok védelmének fontossága, adatmentés, titkosítás.

14:05–14:50

Kovács Sándor Zoltán
Közép-Európai HCA Értékesítési Akadémia ügyvezetője

Sándor közel 20 tevékenykedik az értékesítésben, és komoly személyes tapasztalatai és eredményei vannak ezen a téren. 10 éve nem csak értékesít, hanem oktatja is az eladás alapjait közel 800 sikeres előadást tartott már.

Előadás témája:

Mi az értékesítési kudarcok fő oka? - avagy az Értékesítés alapvető skálája.

Eladás közben mi történik az ügyféllel, és mi történik az értékesítővel? Előfordult már az, hogy Ön dolgozott az ügyfélen és nagyon jól haladtak, már minden készen állt a szerződés aláírásához, végül mégis a konkurencia futott be? Előfordult már, hogy a megbeszélt találkozóra nem érkeztek meg az ügyfelek? Ilyen és hasonló jellegű értékesítési problémákra fog választ kapni ezen az előadáson.


14:50-15:05

Ajándéksorsolás

Ajándékok kerülnek kisorsolásra a résztvevők között

Ezzel is szeretnénk megköszönni, hogy eljöttek az előadásainkra és segítették a további munkánkat az értékelésük leadásával!